martes, abril 03, 2012

Una carta de Roderic Guigo que los periódicos no han publicado


Foto: I.N. El parque natural donde quieren instalar el Eurovegas, 2012.
"El govern de la Generalitat promou la instal·lació del complex EuroVegas al voltant de la ciutat de Barcelona. Segons el president, aquest projecte és crucial per al benestar futur del nostre país i conduirà a la creació de milers de llocs de treball. L¹any 1931, el joc va ser legalitzat a l¹estat de Nevada i va començar la construcció de casinos a la ciutat de Las Vegas. Durant els anys quaranta, Las Vegas (i l¹estat de Nevada) es van convertir en una atracció turística mundial lligada al joc.
   "Avui, setanta anys després, l'estat de Nevada ocupa la posició 46, entre els 50 estats de la Unió, pel que fa a la qualitat de les escoles; la número 42 pel que fa a la salut dels ciutadans, i la número 45 pel que fa a la proporció de joves amb títol universitari. D'altra banda, en canvi, ocupa la tercera posició en nombre de crims violents i la segona en nombre d'execucions hipotecàries. Irònicament, ocupa la  primera posició pel que fa a desocupació: és, amb diferència, l'estat amb l'índex d'atur més alt de tota la Unió.
"

Roderic Guigo, Centre de Regulació Genòmica, Universitat Pompeu Fabra
"Hem de tenir la ment oberta. Pero no tant perquè ens caigui el cervell." Richard Feynman

5 comentarios:

Francis Black dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Francis Black dijo...

Es un modelo de negocio de sociedad decadente. El juego siempre me ha parecido un entretenimiento de imbéciles. El juego, el lujo, la ostentación, todo es un pack muy asqueroso y aquí la idea es hacer esto pero de tercer división, la vida cartón piedra.

frikosal dijo...

Molt encertat !

Belnu dijo...

Sí, té tota la raó, Friks!

Belnu dijo...

Es verdad, Francis, ese pack tan asqueroso...