viernes, julio 08, 2011

Carta a los periódicos

Foto: Las obras que amenazan al azufaifo, El Periódico, 2011

Cultura de las Mentiras

Señor Director

Ayer apareció en los medios una noticia (comunicado del Ajuntament de Barcelona) bien dudosa. Mientras inyectan hierros y hormigón que compactarán el suelo e impedirán por fuerza la aireación y la vida de las raíces de un árbol magnífico e histórico, el azufaifo de la calle Arimón, anuncian que lo regarán y le colocarán una placa. No sólo lo cierran con un muro para que no lo disfruten los vecinos, que habían pedido una plaza, sino que lo matan mientras simulan honrarlo. Por otra parte, a los vecinos nos extraña que en época de crisis y recortes sociales tan salvajes sigan construyendo con tanta urgencia y siempre llevándose los árboles por delante. Cada vez se respira peor en esta ciudad.

Isabel Núñez

4 comentarios:

frikosal dijo...

Bien dicho !

Anónimo dijo...

10 de juliol del 2011
Des de l'Ajuntament de Barcelona s'assegura que el ginjoler es protegirà durant les obres -- d'unes OFICINES: veure BIM/SA, Barcelona d’ Infraestructures Municipals - començades a finals de juny. Diuen que es deixarà un espai de 80 metres quadrats al seu voltant, es duran a terme tasques de reg i poda i, a més, es preveu instal•lar-hi una placa identificativa:
REG : INNECESSARI, afirmen els experts independents.
PODA: per treure’ns l’ombra tan necessària; ja coneixem les podes salvatges del l’etapa Hereu.
PLACA: haurà de ser MORTUÒRIA, si des de l’ Ajuntament no accediu a aturar d’immediat la barbàrie i no formeu una comissió de científics independents i escolteu i responeu als 1.400 ciutadans que vam presentar instància demanant LA PLAÇA DEL GINJOLER, i que mai hem rebut contesta del consistori.
Hem presentat instàncies el 05.07.11 i 07.07.11 demanant L’ ATURADA IMMEDIATA DE LES OBRES i LA CONVOCATÒRIA I REUNIÓ URGENT D'UNA COMISSIÓ D'EXPERTS INDEPENDENTS.
El Grup Municipal del PP ha presentat a data de 08.07.11. un PREC a l’ Ajuntament en el mateix sentit.
SEGUIM LA LLUITA VEÏNAL. Per més INFO aneu al blog POLIS de l'escriptora i veïna Isabel Núñez.
Ninca Lacruz

Belnu dijo...

Molt bones precisions, Isabel Lacruz!

Belnu dijo...

Gracias, Friks!